Lagunens Kappseglingsklubb

2020-05-12

Den 20 maj drar onsdagsseglingarna igång igen. Vi kör varje onsdag fram t o m 24 juni, då vi gör sommaruppehåll. Vi startar igen den 12 augusti, med sista onsdagsseglingen den 16 september. Sen blir det tre lördagsseglingar som vanligt. Nytt är att lördagsseglingarna blir en cup i cupen, så att alla har något att segla för. Men klubbmästare blir fortfarande den som vinner totalen, dvs onsdags- och lördagsseglingarna sammanräknade. Samlingen efter i klubbhuset går nog inte att ha i coronatider (vi återkommer om det) och var och en får själv bestämma hur många man är bekväm med att trängas med i sittbrunnen.

Läs mer och anmäl dig genom att gå in på lagunen.egeskans.se

191024

Säsongen är precis över, och då är det dags att börja förbereda nästa säsong! Vi i Lagunens kappseglingsklubb spänner bågen inför nästa säsong och med mottot ”20 i 2020”, har vi som mål att fördubbla antalet kappseglande båtar.

För att säkerställa att vi jobbar vidare med rätt saker, behöver vi din hjälp att komma vidare. Vi uppskattar därför om du kan ta någon minut och hjälpa oss att svara på enkäten som vi gjort. Du hittar enkäten på länken nedan:

2019-10-04

Mittgast sökes till avslutande Lagunensegling imorgon. Vi seglar en NF.
Samling kl 9 . Färdiga kl 13.
Vind 4-8 nordost. Sol o platt vatten

Bilden kan innehålla: hav, himmel, utomhus, vatten och natur

Nu går Lagunens kappseglare in på sluttampen. En onsdagssegling återstår sen kör vi tre lördagar med två seglingar per gång.

Det finns fortfarande chans att vara med.

Anmäl dig genom att klicka här  , här hittar du även aktuellt resultat.

Du behöver inte stå i tornet eller betala någon anmälningsavgift om du anmäler dig.