Kontakt

Andelshamnen Lagunen företräds av styrelsen som du kan komma i kontakt med via schema nedan. Om du söker båt- eller ställplats hänvisar vi till dokumentet du hittar här. Det dagliga, praktiska arbetet i hamnen sköts av Kansli och Hamnkapten.

Hamnkapten

Janne Nielsen är Lagunens hamnkapten. Har du frågor till honom är det bäst att använda länken Felanmälan till hamnkaptenen som finns på Lagunens hemsidas startsida.

Hamnkapten Jan Nielsen
Hamnkapten Jan Nielsen

Kanslist

Pia sköter den dagliga kommunikation rörande hamnplats, medlemskap, hyra vattenplats/uppställningsplats etc. Pia hittar du på hamnkontoret, ring, maila eller titta in om du har frågor. För platsförfrågningar ser vi helst att du använder formuläret här. Behöver du komma i kontakt med Pia gör du det via mail eller på telefon 040-12 44 50 eller tittar in

Kontorstid, Mån- Fre  8:00 – 16:00

Telefontid, Mån-Fre 8:30 – 15:30          

Fastighetsskötare

Simon Zyto är vår fastighetsskötare som ser till så att allt ser snyggt och prydligt ut när vi andra slarvar eller när naturen går sin gång. All hjälp att underlätta för Simon är positivt för miljön och trivseln i hamnen. Som andelshamn är det vi andelsägare som ansvarar för att vi har den hamnen vi vill ha. Simon hittar du ute på plan eller inne i klubbhuset beroende på aktuell syssla. 

Adress

Andelshamnen Lagunen
Vaktgatan 9
216 44 Limhamn

Position : 55° 35,9 N 12° 56,1 E
Kustkort : 83 – Östersjön, Malmö
Skärgårdskort : 921 – Öresund, södra delen