Styrelsen 2021

Ordförande: Nanna Geidenmark:

Nanna är ny som ordförande sedan 2021 men har seglat i snart två decennier. I ungdomen var hon med och höll i seglarskolan i Falsterbokanalen, något som förra året kom till gagn när även Lagunen startade upp sin ungdomsverksamhet. Nanna är förhållandevis ny till ägandeskapet av en större båt, men lever och lär med allt vad det innebär. Förutom att vara ordförande i Lagunen studerar Nanna på Malmö Universitet och rycker in som postiljon när tid finns. Du hittar Nanna på A-bryggan.

Kassör: Patrik Lilja

Partik har levt ett helt liv på och vid vattnet och började segla och tävla i Optimist som 6 åring –  därefter i kölbåt. Sjövärnskåren och därefter värnplikt och reservofficersutbildning i Flottan. Nu är han glad ägare av en Najad 360 efter att ha seglat Comfort 30 i många år. Patrik brinner för en ”aktiv hamn” där medlemmar känner en social tillhörighet och gemenskap, och där det händer saker. Patriks fokus är att arbeta för att det finns ett rättviseperspektiv och att alla medlemmar får så stor nytta av sin medlemsavgift som möjligt.

Sekreterare: Robert Ek:

Robert Ek är inne på sin femte säsong som ägare och lydig elev till Athene (Olsson 8:8,-76). Med viss tidigare erfarenhet av styrelsearbete hoppas Robert kunna bidra till att Lagunen ska fortsätta vara en välkomnande, trevlig och välskött hamn.

Ledamot: Ulf Löfberg

Ulf har varit med i styrelsen sedan 2020 och medlem i Lagunen sedan 2009. Äger en Bavaria 30 segelbåt som tyvärr inte använts så flitigt de senaste åren. Har dock ambitionen att bli en mer hängiven båtmänniska framöver. Andra intressen som konkurrerar om tiden på sommarhalvåret är bl.a. terrängcykling (MTB), dykning, golf och resor. Ulf finns på E-bryggan.

Ledamot: Fredrik Andersson

Ledamot: Runar Åsly

Runar är ny i styrelsen för 2021 relativt ny i Lagunen och kappseglar en hel del. Med senaste båten TerraPi, har han fått ett brinnande intresse i solo- och shorthand långkappseglingar, 2021 är regattan Round Denmark Race ett av höjdpunkten. Båten – en dansk ”flyvepap” från mitten av 80-talet genomgår en ständig ombyggnation, så om du vill ha någon att prata båt och teknik med, är chansen hög att Runar har något att bidra med. Du hittar Runar på C-bryggan.

Ledamot: Fredrik Gustavsson

Fredrik är ny i styrelsen för 2021 men har haft båt i Lagunen i fyra år. Som relativt ny seglare finns det mycket att lära och med en gammal båt mycket att fixa. Målet med seglingen är att ta sig till nya platser mer än att segla snabbt och att få en ursäkt att lära sig nya verktyg och färdigheter när något gått sönder. Du hittar Fredrik på P-Bryggan.