Hamnkapten Lagunen informerar

200402:

Då var damernas omklädningsrum äntligen färdig. Kommer även att bygga en skärmvägg, insynsskydd framför ingången. Stort tack till Peter Ringström C83 som fixade ny matta på golvet 👍

191111:

Vår En är nu död och ersatt av en söt liten gran 🌲Bilden kan innehålla: himmel, gräs, moln och utomhus

191111:

Imorgon stänger jag vatten på alla bryggor och även elen på icke vinterbryggor. Ni som inte har flyttat till vinter brygga gör det, blir ganska dyrt annars. Ta även med ledlinor och tampar annars försvinner det, lite onödigt att behöva köpa nytt varje år. Som ni ser är avskärmningen på bryggorna närmast inseglingen klara, hoppas på ett lugnare vatten i hamnen vid NV stormar.

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, hav, himmel, utomhus, vatten och natur

190805:

Fallskyddsselen nu på plats i blå skåpet. C-nyckel för att komma in, och glöm inte att låsa in selen efter användandet. Selen skal användas för allt klättrande i kranen, inga undantag.
Vår vackra modell Per visar hur selen skall användas.

Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, står och utomhus
Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som står och utomhus
Bilden kan innehålla: himmel och utomhus
190801:

Nu går det att använda den elektriska också. Skåp till klättersele kommer snarast, behöver ni selen finns den på kansliet så länge.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Bilden kan innehålla: himmel och utomhus

190717:

Det går numera bra att parkera på mastplanen sommartid 18 nya platser. Vår och höst används det som mastplan igen.

Bilden kan innehålla: utomhus

190711:

Pålslagningen i hamnen är klart för i år. Och gubbagänget har varit till stor hjälp för att få plaströren på plats 👍

Så ni som har varit berörda är välkomna tillbaka till era egna platser.

Bilden kan innehålla: utomhus

190710:

Idag har vi öppnat upp en ny infart till husbilarna. Ett stort tack till Fredrik som har gjort det mesta av jobbet som klubbtjänst. 👍👍👍

Bilden kan innehålla: himmel och utomhusBilden kan innehålla: 1 person, himmel och utomhus

190704 :    Har idag sänkt diesel priset till 16,75 med andra ord 0,75 öre billigare

Bilden kan innehålla: himmel och utomhus

190701:    Idag monterade vi ner mastkranen, och hoppas att vi kan resa den igen om 14 dagar. Vi fixar till rostangrepp, blästrar och målar den, bör bli som ny 😀
Det slås även ner lite träpålar i hamnen, som med tiden blir altaner med sjöutsikt 😏 Mastkranen används mest vår och höst, därför blev det beslutat att åtgärder utförs under sommarperioden. Vi gör ett ordentligt jobb och förhoppningsvis slipper vi välta den på mycket länge.
Altlanerna som kommer att byggas kommer max att gå ut i vattnet 1 meter, så båtägarna längst in kommer inte att störas. Snarare tvärtom, nu slipper dom att tryckas upp på stenarna vid nordlig vind. Användandet är i första hand tänkt till medlemmar och båtgäster. Precis som nya uteköket som är byggt för och till medlemmarna. Av dom ca 550 andelsägare är det kanske 50 som dagligen rör sig runt hamnhuset, vilket är trevligt. Men det finns också många som vill hålla sig för sig själv och då kan altanerna bli ett trevligt tillhåll tänker jag.